15:41 / E enjte, 16 Shkurt 2017

Shikoni si e drejton ekskavatorin ky 4-vjeçar (Video)

Shikoni si e drejton ekskavatorin ky 4-vjeçar (Video)

Ëndrra e këtij fëmije është kthyer në realitet. Ai është bërë një profesionist në punimet me ekskavator, pasi i ati i tregoi se si ta drejtojë.

Chen Junyu, 4 vjeç, e gjysmë ka si lodër të preferuar ekskavatorin e të atit, me të cilin kalon jo pak kojë gjatë ditës.

Videoja e mëposhtme tregon zotësinë e fëmijës nga Kina me mjetin.

I ati tregon se ai nuk ia ka mësuar me qëllim se si ta drejtojë mjetin.

Gjatë punës, ai e merrte fëmijën me vete dhe e ulte në ulësen e pasme, e që aty Chen-i ia vodhi zanatin.

Pas publikimi të videos, policia ka reaguar dhe e ka bërë të qartë se do të merren masa nëse kjo gj vazhdon, pasi nuk lejohet drejtimi i ekskavatorit kur je nën 18 vjeç.

Lexo të tjera