18:07 / E hënë, 20 Mars 2017

Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)

Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)

Një grua irakiane ha gjarpërinj si terapi për trajtimin e kancerit.

50 vjeçarha Siëanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj pas është diagnostikuar me kancer në mitër.

Fillimisht ajo merrte ilaçe që i dhanë doktorët, të cilët kushtonin 500- 700$ dhe çdo herë i blinte.

Çmimet ishin shumë të shtrenjta për të dhe ajo filloi të kërkonte mënyra të tjera. Një mjek popullor lokal pastaj i këshilloi të pëziente mjaltë me qumështin dhe urinën e devesë. Edhe pse shija ishte is “helm”, shëndeti i saj u përmisua.

Pastaj mjeku popullor i këshilloi të fillonte të hante gjarpërinj dhe ajo thotë se kjo lloj metode po funksionin për të./Voa/


Lexo të tjera