Lajme

  • Pacolli: Me serbët nuk kemi pasur kurrë probleme, kemi jetuar gjithmonë me ta
  • Ky është shqiptari që ushqen fëmijët me aftësi të kufizuara në Serbi dhe në furrën e tij punojnë edhe serbë
  • MPMS përfundon ndërtesën për raste sociale në Stantërg, u vendosën 17 familjet përfituese