Lajme

  • Pacolli në Afrikë, njohjet dhe anëtarësimi në INTERPOL temat kryesore të vizitës
  • Holanda bllokon Shqipërinë për negociatat
  • Trump i vendosur për migracionin, 2 mijë fëmijë ende të ndarë nga prindërit