15:56 / E mërkurë, 13 Shtator 2017

Alternativa prezanton kandidatin për kryetar të Prizrenit

Alternativa prezanton kandidatin për kryetar të Prizrenit

Alternativa në Prizren ka prezantuar kandidatin Veton Qipa për kryetar të Komunës së Prizrenit.

I nominuari për kryetari të Komunës së Prizrenit, Veton Qipa ka thënë se kandidatët e Alternativës do t’i japin një frymë ndryshe udhëheqjes komunale të Prizrenit.

Qipa po ashtu tha se lista e tyre përfshinë të gjitha etnitë dhe është listë e shkurtër sepse duan të kenë kandidatë të mirë që i japin diçka qytetit me punën e tyre.

Alternativa ka prezantuar edhe kandidatët për asamblistë për Kuvendin Komunal të Prizrenit.

Lexo të tjera