23:39 / E martë, 19 Shtator 2017

Bedri Hamza e zbulon se kur do të ndodhë rritja e pagave

Bedri Hamza e zbulon se kur do të ndodhë rritja e pagave

Ministri i Financave, Bedri Hamza, në emisionin “Debat D +”, ka premtuar rritje pagash në sektorin publik nga 1 janari i vitit të ardhshëm, në bazë të rritjes ekonomike.

“Tash është rritur baza e pagave dhe rritja duhet të jetë në përputhje me rritjen ekonomike dhe mundësitë buxhetore”, tha Hamza.

Ministri Hamza gjithashtu ka premtuar se buxheti i vitit të ardhshëm do të jetë mbi 2 miliardë.

“Do të jetë buxhet i qëndrueshëm, i bazuar në rritje ekonomike”, tha ai.

Lexo të tjera