15:32 / E enjte, 12 Tetor 2017

Befason Erdogan: Ka përpjekje për të rrethuar Turqinë nga brenda dhe jashtë

Befason Erdogan: Ka përpjekje për të rrethuar Turqinë nga brenda dhe jashtë

Presidenti i Turqisë, Recep Taiyyip Erdogan në një fjalim të mbajtur në takimin me prefektët në rezidencën presidenciale në Ankara tha se po bëhen përpjekje për të rrethuar Turqinë nga brenda dhe jashtë, raporton Anadolu Agency.

“Po bëhen përpjekje për të rrethuar Turqinë nga brenda dhe nga jashtë. Kërkohet që vendi ynë të jetë i zbutur si një luan me kthetra të shkulura dhe të jetë i nënshtruar. Ata që janë mësuar me Turqinë e vjetër të mjeruar, nuk u pëlqen një vend ambicioz, vizionar dhe i fortë. Nuk u pëlqen një Turqi e fuqishme”, deklaroi presidenti Erdogan.

Lexo të tjera