07:51 / E enjte, 12 Tetor 2017

“Fushata zgjedhore në aspektin gjinor”

“Fushata zgjedhore në aspektin gjinor”

Qendra Kosovare për Studime Gjinore sot do të prezantojë në një panel diskutimin temën “Fushata zgjedhore në aspektin gjinor”.

Ky diskutim ka të bëjë me pjesëmarrjen e dy gjinive në fushatë, sa janë të barabarta, përfshirja e cilës gjini me e madhe etj.

Ky aktivitet mbështetet nga Kvinna till Kvinna dhe financohet nga SIDA.

Aktiviteti do të mbahet sot nga ora 15:00 në në Kadare Bar & Books./Indeksonline/

Lexo të tjera