20:34 / E hënë, 17 Korrik 2017

Gjakovë: E pame e varrim i përbashkët për dy të vrarët (Video)

Gjakovë: E pame e varrim i përbashkët për dy të vrarët (Video)

Ishin kushërinj. Njëri i kishte punët më mirë e tjetri me aq shumë halle, sa i mori jetën edhe të parit edhe vetes.

Kështu, për Kristë dhe Pjetër Memajn tashmë është hapur e pamja, derisa edhe varrimi do t’u bëhet i përbashkët.

Kronikën e zgjeruar e gjeni ne linkun poshte:Lexo të tjera