17:05 / E premte, 17 Shkurt 2017

Gryka e Kaçanikut kuq e zi, valëvitet edhe flamuri amerikan (Video+Foto)

Gryka e Kaçanikut kuq e zi, valëvitet edhe flamuri amerikan (Video+Foto)

E premtja, 17 shkurti, në magjistralen Shkup - Prishtinë, te Gryka e Kaçanikut, gdhiu me valëvitjen e flamujve kombëtare kuq e zi, me shqiponjën dykrenare.Binin në sy edhe dy flamuj amerikanë.Në këtë laryshi të flamujve mungonte flamuri shtetëror i Kosovës. Ç'kuptim ka 17 shkurti, përvejtori i nëntë i pavarësisë sonë, pa flamurin tonë shtetëror.

S'është hera e parë që pushtetarët e Kaçanikut e heqin flamurin shtetëror dhe merren me folklorin patriotik. Folklorin patriotik të tjerët e kanë dërgua në muze, ne merremi me të.


Lexo të tjera