07:27 / E mërkurë, 20 Shtator 2017

Haradinaj sot në “Trepçë”

Haradinaj sot në “Trepçë”

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj sot do të vizitojë kombinatin “Trepça” në Mitrovicë.

Bashkë me Haradinajn në Mitrovicë do të shkojnë edhe ministrat e Zhvillimit Ekonomik, përkatësisht të Mjedisit, Valdrin Lluka dhe Albena Reshitaj.

 Paradite Haradinaj do të takohet edhe me ambasadorët e shteteve të BE-së në Kosovë

Lexo të tjera