14:38 / E premte, 13 Tetor 2017

I vazhdohet mandati komisionit qeveritar për ish të dënuarit politik (Video)

I vazhdohet mandati komisionit qeveritar për ish të dënuarit politik (Video)

Qeveria e Kosovës i ka vazhduar mandatin edhe për një vit komisionit qeveritarë për njohjen e ish të dënuarve dhe të përdjekurëve politik.

“Ky komision që është ekzistues është në pajtim me ligjin për të drejtat e të përdjekurëve politik dhe për njohjen e statusit të tyre” ka thënë kryeministri Ramush Haradinaj, shkruan Indeksonline.

Anëtar të këtij komisioni jane Brahim Rama, Isak Shabani, Berat Luzha dhe Mazllum Baraliu dhe një perqafesues nga Kuvendi i Republikës së Kosovës. /Indeksonline/

Lexo të tjera