23:18 / E enjte, 21 Shtator 2017

Ibrahimi: Zgjedhjet e tetorit do të jenë një momentum i ri politik

Ibrahimi: Zgjedhjet e tetorit do të jenë një momentum i ri politik

Analisti Ilir Ibrahimi, theksoi se zgjedhjet e tetorit do të jenë një momentum i ri politik për shkak të zgjedhjeve nacionale dhe koalicioneve.

“Partitë politike po janë të kujdesshme, këto zgjedhje do të përcaktojnë kahen e këtyre partive dhe mesazhet që ata po japin. Këto zgjedhje do të definojnë qeverisje në nivel qendror, pra janë shumë me rëndësi për ta. Ky rezultati këtyre zgjedhjeve do të definojnë fatin e partive për qeverisje”, tha ai sonte në kuadër të analizës zgjedhore për zgjedhjet lokale të 22 tetorit, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

Lexo të tjera