09:50 / E martë, 03 Tetor 2017

“Kauboji” nga Prizreni, pinë cigare në veturë zyrtare e më pas e gjuan në rrugë (Video)

“Kauboji” nga Prizreni, pinë cigare në veturë zyrtare e më pas e gjuan në rrugë (Video)

Ligji për Duhanin i miratuar në Kuvendin e Kosovës ndalon pirjen e duhanit nëpër ambienti të mbyllura.

Pirja e duhanit, sipas këtij ligji, është i ndaluar edhe nëpër vetura shtetërore. Mirëpo, kjo nuk po respektohet nga disa prej tyre.

Në këtë video të siguruar nga “Indeksonline” shihet automjeti 4Z (Prizren) ku zyrtarët brenda nuk respektojnë ligjin.

Aty shihet shoferi i kësaj veture teksa pinë cigare dhe më pas të njëjtën e hedh në tokë.  /Indeksonline/Alban Muhaxheri/

Pamjet më poshtë: 


Lexo të tjera