07:11 / E enjte, 14 Shtator 2017

Koncert humanitar për Manolja Kabashin

Koncert humanitar për Manolja Kabashin

Sot në Prizren mbahet koncertin humanitar për Manolja Kabashin, vajzën 22 vjeçare nga Prizreni, e cila aktualisht është duke u trajtuar për leukemi në një spital në Stamboll të Turqisë.

Koncerti fillon nga ora 20:00 dhe mbahet në Kinemanë Lumbardhi në Prizren.

Lexo të tjera