21:10 / E mërkurë, 13 Shtator 2017

Konflikt në Romë për shkak të emigrantëve

Konflikt në Romë për shkak të emigrantëve

Në periferi të Romës, sot ka pasur një konflikt midis të djathtëve dhe aktivistëve që janë pro migracionit, që tregon rritjen e tensioneve për shkak të hyrjes së emigrantëve në qytetet italiane.

Lëvizja fashiste Kazapaund, kundërshton praninë e rreth 80 emigrantëve afrikanë në qendrën pritëse lokale dhe kërkon mbylljen e saj.

Lexo të tjera