20:17 / E diel, 13 Gusht 2017

Kryeministri Rama publikon raportin: Këto janë problemet e banorëve të Fierit (Foto)

Kryeministri Rama publikon raportin: Këto janë problemet e banorëve të Fierit (Foto)

Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ka publikuar raportin me ankesat dhe sugjerimet e banorëve të qarkut Fier, të mbledhura gjatë turit të dëgjesave publike në të gjithë vendin.

Më anë të një postimi në facebook Rama publikon pasqyrën zgjedhore dhe shqetësimet e ngritura nga banorët e këtij qarku. Më tej kryeministri iu bën thirrje banorëve për kërkesa të tjera që nuk janë pasqyruar..

Postimi i Edi Ramës:

RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Fier.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Fierit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport✌??

Faleminderit

Lexo të tjera