00:16 / E enjte, 21 Shtator 2017

Ky është sllogani i Vetëvendosje për zgjedhjet lokale

Ky është sllogani i Vetëvendosje për zgjedhjet lokale

“Me mendje dhe zemër për Komunën”, ky është sllogani i Vetëvendosjes për zgjedhjet lokale që do të mbahen me 22 tetor.

Slloagni është bërë i ditur vetëm pak minuta pas orës 00:00.

Lexo të tjera