14:46 / E mërkurë, 13 Shtator 2017

Lista e dhjetë njerëzve më të pasur në Shqipëri

Lista e dhjetë njerëzve më të pasur në Shqipëri

Lista e më të pasurve për vitin e shkuar në Shqipëri nuk ka ndonjë ndryshime nga një vit më parë edhe pse ata kanë shtuar pasurinë e tyre.

Samir Mane, Shefqet Kastrati dhe Vasil Naçi janë tre personat më të pasur në Shqipëri duke u ndjekur nga Behaj Çukaj dhe Tom Doshi, sipas Institutit Europian Pashko. 

Kjo është lista:

Lexo të tjera