15:14 / E enjte, 10 Gusht 2017

Dëshmori Bedri Shala dekorohet me Urdhërin “Hero i Kosovës”

Dëshmori Bedri Shala dekorohet me Urdhërin “Hero i Kosovës”

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci i autorizuar nga  Hashim Thaçi, President i Republikës së Kosovës, i ka dorëzuar nënës së Dëshmorit Bedri Shala, zonjës Taibe Shala vendimin dhe Urdhërin “Hero i Kosovës”. 

Kjo dekoratë vlerëson sakrificën dhe trimërinë e Dëshmorit Bedri Shala për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës. Urdhëri “Hero i Kosovës” u jepet personave që kanë bërë vepra trimërie dhe sakrifice si dhe për veprimtari ose akte të guximit qytetar në kohë lufte apo paqeje.

Pas ceremonisë së dorëzimit të dekoratës, Kryetari Lladrovci me bashkëpunëtor, së bashku me Ministrin e MPH, Ferat Shala dhe Deputeten e RKS, Sala Berisha -Shala si dhe familjar, miqë e shokë të Dëshmorit Bedri Shala, bënë homazhe tek varrezat në Polac.

Lexo të tjera