16:10 / E hënë, 19 Qershor 2017

Mbledhja e KQZ-së (Drejtpërdrejt)

Mbledhja e KQZ-së (Drejtpërdrejt)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve po mban mbledhjen e radhës.

Mbledhjen pritet ta hap kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, por gjithashtu pritet të jepet raporti nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve.

Lexo të tjera