08:19 / E enjte, 12 Tetor 2017

MD organizon ceremoninë “Drejt një Kodi Civil Modern”

MD organizon ceremoninë “Drejt një Kodi Civil Modern”

Ministria e Drejtësisë sot mban ceremoninë “Drejt një Kodi Civil Modern në Republikën e Kosovës”, me mbështetje të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian “Mbështetje Kodit Civil – faza 2”.

Fjalën hyrëse në këtë ceremoni do ta mbajë ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri dhe shefja e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova.

Ceremonia do të mbahet spt nga ora 10:00 – 12:00 në njërin nga hotelet në Prishtinë.

Lexo të tjera