16:59 / E mërkurë, 11 Janar 2017

Ndezja e Flakadanit të Flakës së Janarit (Drejtpërdrejt)

Ndezja e Flakadanit të Flakës së Janarit (Drejtpërdrejt)

Në sheshin “Agim Ramadani” në Gjilan ndizet Flakadani i manifestimit tradicional “Flaka e Janarit”.

Ky manifestim ka filluar sot me një vizitë në kazermën e FSK-së si dhe homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Gjilan.

 “Flaka e Janarit” sivjet i kushtohet atdhetarit Idriz Seferi.

Lexo të tjera