22:21 / E shtune, 19 Gusht 2017

Në Mitrovicën e Veriut, gjithçka funksionon me ligje të Serbisë (Video)

Në Mitrovicën e Veriut, gjithçka funksionon me ligje të Serbisë (Video)

Në komunat veriore edhe gati 18 vjet pas luftës, gjithçka funksionon me ligje të Serbisë dhe paguhet nga buxheti i shteti serb.

Kështu thotë një raport i një instituti, në të cilin flitet për arsimin, shëndetësinë, gjykatat e fusha të tjera, por jo edhe për institucionet e sigurisë.

Kronikën e plote e gjeni ne videon poshte:


Lexo të tjera