22:49 / E hënë, 20 Mars 2017

Polonia dënoi një avokat për spiunazh tek Rusia

Polonia dënoi një avokat për spiunazh tek Rusia

Një avokat polako-rus është dënuar me katër vjet burg për spiunazh për Agjencinë e inteligjencës ushtarake të Rusisë, njoftoi sot një gjykatë më Varshavë.

Avokati, i cili ka shtetësi të dyfishtë dhe është identifikuar si Stanislav W. u deklarua fajtor në një seancë të mbyllur dhe ka mundësi të apelojë kundër vendimit.

Lexo të tjera