07:07 / E enjte, 14 Shtator 2017

Promovohet libri “Masakra e Reçakut – Krim Kundër Njerëzimit”

Promovohet libri “Masakra e Reçakut – Krim Kundër Njerëzimit”

Sot në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, promovohet libri “Masakra e Reçakut – Krim Kundër Njerëzimit”.

Libri është përgatitur nga një grup autorësh edhe botohet në gjuhën shqipe dhe atë angleze nga Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës. 

Lexo të tjera