10:37 / E enjte, 12 Janar 2017

Ramadani: Vendimi i sotëm mund të kthehet mbi qëndrueshmërinë e Kosovës dhe të ardhmen

Ramadani: Vendimi i sotëm mund të kthehet mbi qëndrueshmërinë e Kosovës dhe të ardhmen

Njohësi i çështjeve të sigurisë thotë se vendimi i sotëm në Francë për liderin e AAK-së, Ramush Hardinaj, mundë të jetë përcaktues mbi Kosovën.

Këtë ai e tha në një status në Facebook-un e tij, i cili shtoi se megjithatë beson fuqishëm në fitoren e Haraindajt.

Ja postimi i tij:

Vendimi i sotëm në Francë mund të jetë përcaktues mbi Kosovën!

Ramushi do të triumfojë pa dilemë ndaj kësaj makinerie të shpifjeve dhe urrejtjes.

Por, shteti i Kosovës duhet të jetë kuptojë rolin dhe të vërtetën e vet!

Vendimi i sotëm mund të kthehet në vendim mbi Kosovën, mbi qëndrueshmërinë e Kosovës dhe të ardhmen.

Vendimmarrësit në Kosovë mund të vijnë në momentin kur do të duhet të zgjedhin" mes Ramushit dhe Serbisë!

 

Lexo të tjera