16:14 / E premte, 21 Prill 2017

Reçica: Kosova në Asamblenë e Frankofonisë

Reçica: Kosova në Asamblenë e Frankofonisë

Shefi i Misionit për Evropë në Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë, senatorin Jean Paul Wahl gjatë vizitës në Kosovë ka takuar drejtues institucional , ai gjatë takimeve në Kuvendin e Kosovës ka takuar Kryetarin e Komisionit për Punë të Jashtme Elmi Reçica

Ai e inkurajoi dhe i rekomandojë kryetarit Reçica, që në emër të Kosovës të paraqesë kërkesën për të qenë vëzhguese e Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë.
Lidhur me këtë, Wahl shprehu bindjen e tij se Kosova së shpejti do të jetë vëzhguese në Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë.
Për këtë kryetari Reçica e falënderoi përzemërsisht dhe e siguroi atë se bashkëpunimi në të ardhmen do të jetë edhe më i ngushtë.

Lexo të tjera