13:22 / E enjte, 14 Shtator 2017

​Seancë gjyqësore për rastin e Kumanovës

​Seancë gjyqësore për rastin e Kumanovës

Seancë e re gjyqësore për rastin “Lagja e Trimave” duhet të vazhdojë sot me fjalën përfundimtare të mbrojtjes.

Prokuroria në Maqedoni në fjalën përfundimtare kërkoi dënim maksimal për të akuzuarit “, të cilët ngarkohen për veprën “terrorizëm” dhe “pjesëmarrje në grupe terroriste”.

Lexo të tjera