13:38 / E enjte, 12 Tetor 2017

SPRC dhe MI me memorandum për vetëdijesimin e ngasësve për sigurinë në rrugë

SPRC dhe MI me memorandum për vetëdijesimin e ngasësve për sigurinë në rrugë

Drejtori i Qendrës Kërkimore për Politika të Sigurisë – SPRC, Burim Ramadani ka nënshkruar sot një memorandum mirëkuptimi me ministrin e Infrastrukturës, Pal Lekaj.

Ai ka shkruar në profilin e tij në Facebook se është i bindur që me temat e sigurisë secili mund të sigurojë në rritjen e sigurisë së shtetit.

Ja postimi:

Ministri Lekaj, po ashtu, i është bashkuar fushatës vullnetare të SPRC-së për ngritjen e vetëdijesimit të ngasësve në rrugët e Kosovës, që të kufizojnë shpejtësinë sipas rregullave të komunikacionit.

Në emër të SPRC-së i shpjegova Ministrit Lekaj për angazhimin tonë në këtë fushatë virtuale.

Jam i kënaqur që #Ndaljagazin po rritet në kuptimin e shpërndarjes dhe mbështetjes në rrjetet sociale.

Jam i bindur se në temat e sigurisë (qoftë asaj nacionale, qoftë asaj humane), secili në këtë shoqëri mund të kontribuojmë për rritjen e sigurisë së shtetit dhe qytetarëve.

#SPRC


Temat:
Lexo të tjera