07:20 / E hënë, 09 Tetor 2017

Veteranët protestojnë sot

Veteranët protestojnë sot

Veteranët dhe Invalidët e UÇK-së do të mbajnë sot protestë për të kërkuar miratimin e buxhetit për pagesat e veteranëve.

Kështu ka bërë të ditur veteran Agim Hoti, përmes një njoftimi të publikuar në faqen e tij në Facebook.

Protesta do të mbahet në ora 11:00.

Sipas njoftimit protestuesit do të nisën nga Skenderaj për në Sheshin Skënderbeu, dhe do të jenë në numër 270 deri në 300 veta.

Lexo të tjera