10:53 / E enjte, 12 Janar 2017

​ Zyrtari i inteligjencës britanike MI-6: Trump ka lidhje me ruset

​  Zyrtari i inteligjencës britanike MI-6: Trump ka lidhje me ruset

Christopher Steele, ish-zyrtar i inteligjencës britanike, ka thënë se presidenti i zgjedhur Donald Trump, është një ish-oficer në Shërbimin Informativ Sekret të Britanisë, i cili kishte mbledhur informacione nga materiale operative te Rusisë, transmeton Indeksonline

Ish-zyrtari i inteligjencës britanike Christopher Steele kaluar vite nën mbulesë diplomatike duke punuar për agjencinë, i njohur gjithashtu si MI-6, në Rusi dhe në Paris dhe në Commonëealth Zyrën e Jashtme dhe në Londër.

Pasi ai u largua nga shërbimi informativ, Steele ka furnizuar byronë Federale të Hetimeve FBI, me informacion mbi korrupsionin në FIFA, organit drejtues të futbollit ndërkombëtar. /Indeksonline/

Lexo të tjera