21:50 / E martë, 01 Gusht 2017

Kah duhet t'ia mbajë intelektuali i sotëm shqiptar?

Kah duhet t'ia mbajë intelektuali i sotëm shqiptar?

1. Të pranoj të bashkëjetoj me ndjenjën e të qenit i margjinalizuar dhe i pafuqishëm për ta ushtruar ndikimin e tij në luftimin e krimit dhe korrupsionit në shoqëri;

2. T’u bashkëngjitet institucioneve të korruptuara shoqërore, duke u bërë kështu agjent i "industrisë" makabre politike, që mendoj se nuk është ndonjë zgjidhje e duhur: apo

3. Të shndërrohet në tellall dhe prokuror të së vërtetës faktike publike për çfarëdo problemi madhor!A di kush nga Ju miq, të jap ndonjë mendim tjetërfare?

Lexo të tjera