20:38 / E shtune, 18 Shkurt 2017

Shqipëri, shporre kanabisin e bëhu demokratike!

Shqipëri, shporre kanabisin e bëhu demokratike!

SHQIPËRI, SHPORRE KANABISIN E BËHU DEMOKRATIKE!

Opozita shqiptare, (qē po demonstron sot në BLV Dëshmorët e Kombit) në rast se ka moster modelin e qêndrueshmërisë dhe demonstrimit civilizues (pra, të jodhunshëm!) rumun, ka shumë gjasa reale që përveç; mesazhit të simpatisë, animimit, fascinimit, kurtuazisë, etj. në publikun e brendshëm dhe atë të jashtëm, vetës së saj, në këtë "rrugëtim" blasfemues, t'i amputojë edhe tri cilësi sociologjike (që i komprimitoj shumë gjatë qeverisjes "berishiane"!); a. transparencën e munguar,b. përgjegjësinë e simuluar dhec. llogaridhënien e atrofuar! Ta shohim si do rrjedhin gjërat!

Me fat Shqipëri, zgjimi nga gjumi i thellë dogmatik!

Uroj, që sa më shpejt edhe Kosova të niset kësaj rruge!

Lexo të tjera