14:43 / E Martë, 17 Prill 2018

Raporti i Progresit i sugjeron Serbisë normalizimin e marrëdhënieve me Kosovën

Komisioni Evropian në Raportin e Progresit të Serbisë për procesin e Integrimit Evropian thotë se Serbia ka shënuar progres dhe se janë hapur 12 kapituj, dy prej të cilave janë mbyllur përkohësisht, shkruan Tanjug, transmeton  Indeksonline.

“Shpejtësia e përgjithshme e progresit të Serbisë varet  nga përparimi në fushën e reformave, në veçanti nga ajo e gjyqësorit, si dhe normalizimi i marrëdhënieve me Kosovën”, thuhet në raportin e KE-së që ka siguruar Tanjug./Indeksonline/