22:20 / E enjte, 20 Prill 2017

Kur ëndërroni për seksin, në fakt kuptimi është tjetër gjë

Kur ëndërroni për seksin, në fakt kuptimi është tjetër gjë

Të gjithë shohim ëndrra seksuale.

Me një yll ekrani, një treshe në plazh, seks me komshien bukuroshe.

Çdo skenar mund të na kalojë përpara syve në ëndrra.

Femrat ëndërrojnë mesatarisht pesë herë në muaj për seksin, meshkujt 15 herë.

Por mos mendoni se ëndrrat me seks kanë kuptimin e kontaktit fizik.

-Nëse ëndërroni për një seks të shpejtë, ekspertët thonë se kjo ëndërr tregon për një dëshirë të papërmbushur dhe tension në jetën e përditshme. Njerëzit që kanë të tilla ëndrra kanë dëshirë për më shumë spontanitet në realitet.

-Shpesh njerëzit ëndërrojnë sikur po bëjnë seks me një person të seksit të njejtë. Ekspertët thonë se kur meshkujt shohin të tilla ëndrra, ata kanë dyshime mbi maskilitetin e tyre. Kur femrat shohin të tilla ëndrra, kanë më shumë dëshirë për butësi dhe ngrohtësi në jetë.

-Nëse shihni ëndrra duke bërë seks me një personazh të njohur, ekspertët sugjerojnë se problemi juaj është se doni të jeni më protagonist në jetën e përditshme.

-Kush sheh ëndrra duke bërë seks treshe, në fakt problemin e keni në krevat. Këto ëndrra tregojnë se seksi po bëhet rutinë dhe kërkohet më shumë eksperimente dhe intimitet.

Lexo të tjera