08:55 / E enjte, 20 Prill 2017

​Hapet njësia e Bioetikës Mjekësore të Kosovës

​Hapet njësia e Bioetikës Mjekësore të Kosovës

Sot në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), do të bëhet hapja e zyrës së njësisë së Bioetikës Mjekësore të Kosovës.

Kurse nga ora 13:30, Prof. Amnon Carmi në Qendrën e Telemjekësisë së Kosovës, do të mbajë ligjëratë nderi me profesorët e Fakultetit të Mjekësisë dhe më mjekët e QKUK-së, me temën “Bioetika në Institucionet Shëndetësore në Shekullin 21”.

Temat:
Lexo të tjera