15:40 / E hënë, 11 Shtator 2017

Ja çfarë duhet të keni për hidratim të lëkurës gjatë vjeshtës

Ja çfarë duhet të keni për hidratim të lëkurës gjatë vjeshtës

Kremërat për hidratimin e lëkurës gjatë vjeshtës janë një domosdoshmëri nëse duam lëkurë të hidratuar.

Kjo vlen si për lëkurën e fytyrës ashtu dhe duarve.

Gjatë vjeshtës dhe dimrit  lëkura thahet si pasojë e temperaturave të ftohta dhe kështu humb lagështinë dhe elasticitetin e saj, transmeton Indeksonline.

Ju në në dollapin tuaj me patjetër duhet të keni kremëra për lëkurën e fytyrës, losione për trup, kremë për duar.

Sigurisht, këto kremëra duhet të jenë të posaçme për stinën e dimrit.

Mirëmbajtja e lëkurës gjatë stinëve të ftohta është një domosdoshmëri që siguron lëkurë të hidratuar./Indeksonline/

Lexo të tjera