17:27 / E mërkurë, 13 Shtator 2017

Ja pse duhet të lexoni para gjumit

Ja pse duhet të lexoni para gjumit

Leximi para gjumit është shprehi e shumë personave dhe kjo po del gjithashtu të jetë e shëndetshme.

Leximi para gjumit i kontribuon pozitivisht shëndetit mendor.

Është mirë që të lexoni së paku 20 minuta para gjumit në mënyrë që ti kontribuoni pozitivisht shëndetit mendor, transmeton Indeksonline.

Gjumi i rehatshëm dhe disponimi i mirë janë dy nga gjërat kryesore të cilat i përfitoni nga leximi.

Mendja e shëndoshë është e arrirë nëse i përmbaheni shprehisë së leximit para gjumit./Indekosnline/

Lexo të tjera