09:58 / E mërkurë, 13 Shtator 2017

Ja pse nuk duhet të mbani pastrues ajri në shtëpi

Ja pse nuk duhet të mbani pastrues ajri në shtëpi

Ekzistojnë pajisje të ndryshme në treg për pastrimin e ajrit në ambientet shtëpiake.

Shumë sosh janë me ujë dhe me sisteme që nëpërmjet kycjes në rrymë, ato freskojnë dhe pastrojnë ajrin në ambiente të caktuara shtëpiake, transmeton Indeksonline.

Pro, një gjë e tillë nuk rekomandohet shumë kjo për shkak se ambientet të cilat vazhdimisht mbahen super të pastra, dobësojnë imunitetin e njeriut.

Kjo ndodhë për shkak se, me tu ekspozuar në ambiente mesatarisht të pastra dhe me tu ekspozuar ndaj mikrobeve, organizmi është më pak imun ngaqë është mësuar në ajër me një nivel të lartë të pastërtisë.

Mënyra më e mirë për të freskuar dhe pastruar ajrin në ambiente shtëpiake është nëpërmjet ajrosjes së thjeshtë./Indeksonline/

Lexo të tjera