13:15 / E enjte, 20 Prill 2017

Ja sa vajza e sa djem u lindën për 24 orë në QKUK

Ja sa vajza e sa djem u lindën për 24 orë në QKUK

Në klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme kanë ardhur në jetë 26 bebe.

26 nëna janë gëzuar me 17 djem dhe 9 vajza, shkruan Shneta

Prej tyre, 9 gra kanë lindur me prerje cezariane, ndërsa 11 janë bërë nëna për herë të parë. 

Lexo të tjera