15:45 / E hënë, 20 Mars 2017

Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë

Këtë shenjë të kancerit në gji të gjithë e injorojmë

Kanceri në përgjithësi është një sëmundje e fshehur, simptomat e të cilës vërehen vështirë dhe në faza të avancimit të sëmundjes.

Njëlloj ndodh edhe me kancerin e gjirit, transmeton Indeksonline.

Ndër shenjat të cilën pothuajse të gjithë e injorojmë është ajo e nishaneve në trup.

Shfaqja e papritur e nishaneve nëpër trup mund të jetë një tregues se po përballeni me kancer të gjirit.

Andaj, një kontrolle rutinë tek mjeku do të ishte një hap i duhur./Indeksonline/

Lexo të tjera