18:45 / E martë, 08 Gusht 2017

Këto janë të mirat që na i sjell uji i detit

Këto janë të mirat që na i sjell uji i detit

Deti ofron një sërë përfitimesh shëndetësore për njeriun. Ai njëherësh ofron shumë minerale të dobishme për organizmin.

Këto janë përfitimet që marrim nga uji i detit:

Minerale në ujin e detit

Stres dhe qarkullim më të mirë të gjakut

Lëkura e shkëlqyeshme, më e lëmuar dhe e “pastër” nga qelizat e vdekura

Celuliti

Largimi i kilogramëve të tepërt


Temat:
Lexo të tjera