15:12 / E martë, 18 Prill 2017

Në këtë mënyrë mund të humbni peshën e shtatzënisë

Në këtë mënyrë mund të humbni peshën e shtatzënisë

Pesha pas shtatzënisë është problem i shumë femrave dhe humbja e kilogramëve të tepërt është një sfidë e vërtetë marrë për bazë se gjatë periudhës së shtatzënisë, shumë femra shtojnë më shumë se 20 kilogramë.

Më sfiduese kjo bëhet kur nëna ushqen beben me gji ngaqë në këtë rast, duhet pasur shumë kujdes me dietat.

Mirëpo, ekziston një dietë e cila është mjaftë e sigurt për tu mbajtur, e ajo nëpërmjet konsumimit të orizit, transmeton Indeksonline.

Çfarë duhet të bëni është që të konsumoni oriz dy herë në ditë.

Mirëpo, keni kujdes që të pini lëngje dhe të konsumoni vitamina tjera për të mos humbur qumështin e gjirit.

Në rast se ushqeni fëmijën me formule, mbajtja e kësaj diete është edhe më e lehtë./Indeksonline/

Temat:
Lexo të tjera