16:24 / E shtune, 18 Mars 2017

Zakonet e këqija që ndikojnë në shtimin e peshës gjatë natës

Zakonet e këqija që ndikojnë në shtimin e peshës gjatë natës

Problemet me shtimin e peshës janë të pranishme në çdo vend të botës, dhe njerëzit ndjekin dieta të ndryshme për të humbur kilogramët e tepër.

Megjithatë në shtimin në peshë ndikojnë edhe zakonet e kota, të cilat ne i bëjmë.

Ja, lista e gabimeve që ndikojnë në shtimin e peshës:

1. Nuk flini sa duhet 2. E teproni me ushqimin gjatë darkës 3. Keni shkuar në shtrat menjëherë pasi keni ngrënë 4. Keni ngrënë ushqimet të skuqura për darkë 5. Keni përdorur spec djegës gjatë darkës 6. Keni ngrënë karbohidrate 7. Hani ëmbëlsira gjatë natës 8. Hani kokoshka pas ushqimit duke parë një film 9. Keni kapërcyer kohën e darkës 10. Pini alkool ose kafe 11. Përdorni telefonin përpara se të flini 12. Flini vonë

Temat:
Lexo të tjera