Showbiz

  • Elita dhe Gjiko, historia më e bukur e dashurisë që u kurorëzua me dasmë
  • Nora Istrefi në të kuqe, gjithë shkëlqim në dasmën e Elitës dhe Gjikos
  • Rita Ora nuk e mohon se është duke realizuar një bashkëpunim me Eminemin