Showbiz

  • Bashkëshorti i Kim Kardashian me ndryshim në dukje (Foto)
  • Enca Haxhia ‘martohet’ me modelin portugez? (Foto)
  • Ky është emri që e kanë pagëzuar vajzën Ermali dhe Ami