15:09 / E premte, 21 Prill 2017

Meti Alshiqi bëhet pjesë e agjencionit më të madh të modës në Suedi (Foto)

Meti Alshiqi bëhet pjesë e agjencionit më të madh të modës në Suedi (Foto)

Ka shkuar në Suedi për të jetuar me familjen e tij.

Por, atje, modeli kosovar Meti Alshiqi po ka një sukses të madh në modelizëm.

Ai është bërë pjesë e agjencionit të modës në këtë shtet, agjencion ky që quhet “Nordic Model Agency” e që në vete ka emra të mëdhenj të modës të Suedisë.

Meti tashmë figuron edhe në webfaqen e kompanisë ku janë dhënë të dhënat e tij.

Ky inkuadrim në këtë agjension i ka hapur atij rrugët e suksesit, pasi bëhet si imazh reklamues i shumë kompanive atje.

Duke qenë agjencion serioz dhe në një shtet si Suedia, Meti nuk do të mbes keq as me përfitimet materiale!

Lexo të tjera