13:53 / E mërkurë, 13 Shtator 2017

Nicki Minaj lanson në duet këngën e saj të re (Video)

Nicki Minaj lanson në duet këngën e saj të re (Video)

Nicki Minaj dhe Fergie kanë publikuar këngën më të re të titulluar “You Already Know” që në shqip do të thotë “Ti tashmë e di”. 

Kenga dhe videoklipi janë pritur mjaft  mire dhe deri më tani qëndron në vendin e 22 në trendet e YouTube. 

Madje edhe njerëz që nuk janë dashamirës së muzikës që Fergie dhe Nicki bëjnë janë shprehur se kjo këngë ia vlen të dëgjohet. Tashmë edhe ju e dini se duhet ta shikoni klipin.

Lexo të tjera