08:38 / E Diele, 15 Prill 2018

Sot diskutohet për termocentralin Kosova e Re dhe tarifat e energjisë elektrike

Instituti GAP sot organizon konferencën “Ndikimi i TC Kosova e Re në tarifat e energjisë elektrike”.

Në këtë raport, Instituti GAP ka analizuar ndikimin në tarifat e energjisë elektrike nga ndërtimi i termocentralit të ri sipas marrëveshjes së nënshkruar me kompaninë “Contour Global”.